Mutsi ja mutsin kalenteri


Jotkut viikot tuntuvat koostuvan pääasiallisesti kaikenmoisten ja etenkin lasten asioiden hoitamisesta; yhdenlainen käynti tuolla, toisenlainen tuolla, lähestyviin synttäreihin liittyvää organisointia, jalkapallovaatteet pyykkiin huomiseen joukkuekuvaukseen, harrastuksiin vientiä, kaverin synttäreille lahja... Tämä viikko on juuri niitä viikkoja.

Täältä meiltä kuitenkin lähes kaikki paikat ovat automatkan päässä, joten se tarkoittaa että nuo kaikki yllämainitut asiat vaativat autoilua ja lisäksi myös sitä, että jos päivälle on jo yksi meno yli 40 kilometrin päähän, niin toista sellaista ei viitsi samalle päivälle järjestää.

MIKÄ taas tarkoittaa sitä että missä mutsin omat jutut ja huvitukset???

Tällä hetkellä haaveilen:

- hiihtämisestä (ja suksista :D Nekin kun pitäisi ensin olla, ja tietysti lunta.. Mutta noniin, nyt kysyinkin itseltäni mistä haaveilen, joten se ei tarkoita asioita, joita voin tehdä huomenna ja johon on välineitä ja varaa ja aikaa ja ja...)

- ystävien tapaamisesta pikkujouluisissa merkeissä

- kirpputorikierroksesta

- kahvilassa käymisestä, kiireettömästi, ja jonkin leivoksen nauttimisesta

- uudesta puserosta  (tai kahdesta tai kolmesta :D)

TÄNÄÄN olisi jumppa puoli kuudelta, ja aion sinne mennä, vaikka ehkä onkin enemmän Jämähdän mieluummin kotiin -fiilis... Ensi viikolle kaavailen kyläilyä ystävälle.

Ensi viikon synttärisankari askartelee kutsuja.

Kommentit

Lähetä kommentti